• menu

Busreis organiseren?

Tof dat je een eigen busreis wil organiseren! Je doet dit makkelijk, voordelig en snel via Event Travel en bovendien belonen we je rijkelijk voor het organiseren van jouw bus! We geven je graag alle ruimte om een en ander te organiseren en helpen je waar nodig. Graag zetten we alle voordelen op een rijtje!

Een bus alleen voor jouw groep
Wel zo leuk: met je eigen groep vrienden in een bus -gereserveerd alleen voor jullie- naar de tofste festivals reizen. Het kan en het is heel eenvoudig! Via Event Travel organiseer je heel eenvoudig een busreis voor jouw groep.

Vette kortingen en aantrekkelijke prijzen
Het organiseren van een bus is vaak voordeliger dan een reguliere busreis, als je met een grote groep bent. Bovendien waarderen wij het wanneer je via Event Travel jouw busreis regelt en we belonen je hier dan ook graag voor.

Je kiest je eigen vertrekplaats
Natuurlijk bepaal je zelf waar jullie opstappen; dit kunnen een of meerdere vertrekplaatsen zijn, afhankelijk van waar je vrienden allemaal vandaan komen. We helpen je natuurlijk graag bij het plannen van een logische route voor de bus.

Exclusieve acties
We zijn blij met jou als organisator! Daarom bieden we je graag extraatjes zoals exclusieve pre-sales voor populaire festivals en feesten, gratis bus-tickets, cash geld en andere speciale aanbiedingen.

Geen zorgen!
Is er toch te weinig animo voor je bus? Geen probleem, Event Travel helpt je graag om de lege plaatsen op te vullen. Zo zorgen we ervoor dat jij geen (financieel) risico loopt en samen zorgen we voor de gezelligste busreis. Jij regelt dus alleen het leuke gedeelte voor jouw groep!

Ben je er klaar voor? Start dan hieronder met het organiseren van je busreis! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees meer

(Minimaal 25 personen)
(* verplicht veld)