• menu

De busreis

Kom op tijd
We vragen je om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij de opstapplaats. Dreig je de vertrektijd niet te halen, bel ons dan op tijd! Wij nemen dan contact op met de buschauffeur en overleggen of de bus mogelijk op je kan wachten.
Ga je op het laatste moment toch niet mee met de bus? Ook dan horen we het graag even van je, zodat de chauffeur niet voor niets op je wacht.
Houd er rekening mee dat je ter plaatse bij de bus geen bus-ticket(s) meer kunt kopen, dit kan alleen via onze website!

Onthoud je bus-nummer!
Je ontvangt je bus-ticket(s) twee dagen voor het evenement van ons per e-mail. Op je bus-ticket(s) staat jouw bus-nummer, wat overeenkomt met het plakkaat wat achter de voorruit van de touringcar hangt. Onthoud het nummer van je bus goed voor de terugreis en bewaar het ticket ook goed.
Let op: het kan voorkomen dat je de heenreis in een andere bus zit dan de terugreis.

Eventuele vertraging
Ondanks dat Event Travel al ruim 20 jaar lang busreizen organiseert en we dus een schat aan ervaring hebben kan het voorkomen dat een bus onverhoopt vertraging oploopt. Zodra wij dit constateren, proberen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen d.m.v. een telefoontje of sms-bericht.

Muziek
In overleg met de chauffeur kan er natuurlijk een muziekje aan in de bus en je kunt dus zelf bijvoorbeeld een CD meenemen. Stem de muziekkeuze wel altijd goed af met de chauffeur en je medepassagiers!

Eten en drinken in de bus

Neem gerust zelf wat te eten en drinken mee voor tijdens de reis, maar zorg wel dat de bus netjes blijft. Let er ook op dat je geen glaswerk mee mag nemen aan boord, dus alleen blikjes/plastic flesjes drinken! Sommige chauffeurs verkopen ook gekoelde dranken aan boord, maar dit is niet in alle touringcars het geval.

Bagage
Laat geen waardevolle spullen achter in de bus, ook niet als deze ter plaatse blijft: er kan altijd iemand eerder dan jij terug zijn bij de bus. Tenzij de bus niet parkeert bij het evenement kun je bijvoorbeeld wel wat te eten of drinken voor de terugreis in de bus laten liggen.
Overigens is Event Travel nooit verantwoordelijk voor achtergelaten spullen in de bus.
Wil je weten of jouw bus bij het evenement blijft staan? Bel ons dan één dag voor het evenement rond 17.00 uur!

Rookpauzes
Je mag natuurlijk niet roken in de bus, dat is wettelijk verboden. Overleg bij het instappen met de chauffeur of er onderweg een of meerdere rookpauzes mogelijk zijn.

We zijn bereikbaar!
Heb je voor je vertrekt of na afloop van het evenement vragen, bel ons dan. We zijn bereikbaar voor vertrek en na afloop rondom het vertrek van de bussen bij het evenement. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 038 - 42 567 30.
 
Vertrektijd
De bussen van Event Travel staan uiterlijk een half uur voor het einde van het evenement weer klaar. Afhankelijk van het evenement vertrekken de bussen tussen de 30 minuten en 1,5 uur na afloop van het evenement. De exacte vertrektijd staat op je orderbevestiging, je bus-ticket en op onze website. We doen ons best om alle Event Travel bussen netjes bij elkaar te parkeren; mocht je jouw bus toch niet kunnen vinden, bel ons dan even. We proberen je dan op weg te helpen of brengen je in contact met de buschauffeur.