• menu

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Het zal je gebeuren; je hebt jouw busreis geboekt en bent helemaal klaar voor jouw favoriete festival! En dan komt de reisorganisatie waar je hebt geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg festival, weg vakantie, weg geld. Je moet er toch niet aan denken?!

Daarom is in 1983 de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) opgericht. Hiermee was SGR het eerste garantiefonds reisgelden in Europa. Inmiddels hebben alle EU-landen hun eigen garantieregeling.

In Nederland is het overgrote deel van alle bonafide reisorganisaties bij SGR aangesloten. Niet zo verwonderlijk dus dat je op maar liefst zo’n 5000 locaties in Nederland een reis met SGR-garantie kunt boeken.

SGR garandeert elk jaar voor meer dan 7 miljard euro aan vooruitbetaalde reisgelden. Een enorm bedrag, waarvan jaarlijks gelukkig maar een relatief klein gedeelte hoeft te worden uitgekeerd. In al die jaren is er door SGR inmiddels ruim 37 miljoen euro aan gedupeerde klanten van failliete reisorganisaties uitgekeerd. En uiteraard kan de Nederlandse vakantieganger ook de komende jaren weer rekenen op SGR. Op vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie!

Event Travel is aangesloten bij de SGR en daarom boek je jouw tickets veilig en vertrouwd!


SGRDownload hier de garantieregeling

 SGR
Postbus 4040
3006 AA ROTTERDAM
sgr@sgr.nl
K.v.K. 41127968