• menu

Werken bij Event Travel

Werk mee aan een bereikbaar Nederland!

Bij Event Travel werken we met een jong, enthousiast en gezellig team dat als doel voor ogen heeft: perfécte festivalreizen organiseren! Wij organiseren al ruim 20 jaar de meest gezellige busreizen naar alle soorten festivals en evenementen. Denk hierbij aan o.a Qlimax, Dominator, Lowlands, Defqon.1, Hard Island Festival (in Kroatië) en vele anderen!

Heb jij passie voor evenementen en festivals en wil je onze gasten de ‘ultieme dag uit’ bezorgen? Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en ben jij een echte spin in het web? Bekijk dan hieronder of er een interessante vacature voor jou bij zit!


Allround Medewerker Vervoersprojecten Nederland (VPN)
VervoersProjecten Nederland is, net als Event Travel, onderdeel van de Safety Group. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van verkeer & vervoer, evenementenbeveiliging & veiligheid, logistiek & educatie.

Als allround medewerker VPN zorg je samen met de Projectmanager voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van projecten en ben je het aanspreekpunt voor (potentiele) klanten. Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt gestructureerd mee aan de voorbereiding en uitvoering van (grote) vervoersprojecten. Verder ben je in staat om het merk VPN op een enthousiaste manier aan de man te brengen op o.a. netwerkbijeenkomsten en brancheborrels.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze kernwaarden
Onder Safety Group Holding, waar Event Travel onder valt, herkennen medewerkers elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van de Safety Group.

Betrokkenheid
Elke dag voor het beste gaan en je voor 100% inzetten. Voor elkaar, voor de organisatie en natuurlijk voor de opdrachtgever. Dat is ons uitgangspunt bij alles wat wij doen. Wij voelen ons verbonden met ons werk, onze taken en het doel van elke project. Zo maken wij de hoogste verwachtingen waar en behalen we de beste resultaten. En daar profiteert u van!

I
ntegriteit
In onze ogen dé basis voor een betrouwbare band tussen onze medewerkers en een respectvolle, vertrouwelijke relatie met onze opdrachtgevers en hun gasten. Het zit in onze genen en in onze cultuur. Doen we een belofte en maken we een afspraak, dan komen wij die na. Dát is wat u van ons kan verwachten. Altijd en overal.

Openheid
In ons vak is een eerlijke en transparante houding van het grootste belang. Richting onze opdrachtgevers, over kosten, offertes en onze werkwijze. Maar ook richting - en tussen - onze medewerkers wanneer iets anders of beter kan. Positieve feedback of kritiek zien wij dan ook als opbouwend, waardevolle input. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen. En zo kunnen wij als marktleider onze kwaliteit blijven garanderen. Ook aan u.