• menu

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van verkeersbegeleiding bij infrastructurele werken, of op het terrein van vervoer, logistiek en veiligheid rondom evenementen, dan bent u bij de Safety Group aan het juiste adres. Maar ook als u tijdelijk of structureel behoefte heeft aan de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders of veiligheidspersoneel. Want door onze jarenlange ervaring heeft Safety Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met vele tevreden klanten.

Kies voor zekerheid
Als evenementenorganisator, bouwbedrijf, gemeente of andere overheidsinstelling, wilt u zich kunnen concentreren op uw kerntaak. En voor andere zaken schakelt u specialisten en vakmensen in. Als het dan gaat om (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie is Safety Group graag uw business partner. Wij nemen u het werk uit handen, waarbij u verzekerd kunt zijn van een correcte uitvoering. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Die zekerheid geeft rust.

Traffic Support, Crowd Support, OnlineTicket, VPN, Event Travel, IVON
Tot de Safety Group behoren bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.
Onze collega’s van Traffic Support leiden het verkeer letterlijk en figuurlijk in goede banen. Bij Crowd Support draait het om het veilig en vriendelijk verwerken van bezoekersstromen. De medewerkers van OnlineTicket optimaliseren in overleg met u de parkeerinkomsten bij evenementen op locaties waar de reguliere infrastructuur daarvoor ontbreekt. VPN (VervoersProjecten Nederland) is onze specialist op het gebied van (zakelijk)personenvervoer, van en naar uw eventlocaties. EventTravel is uw partner als het gaat om organiseren van busreizen naar evenementen in binnen- en buitenland, zoals MysteryLand, Pinkpop of Concert at Sea. IVON tot slot zorgt voor goed opgeleide medewerkers, zowel voor onze eigen bedrijven, maar ook voor uw organisatie.

Samen sterk
Onze kracht en uw voordeel zit in de optimale samenwerking tussen de bedrijven van de Safety Group. Dat doen we vanuit betrokkenheid, openheid en integriteit. Wij bedenken integrale oplossingen voor u en voeren die uit. Daarin zijn we sterk. Daar gaan wij voor, dat is onze passie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Safety Group en haar bedrijven? Heeft u binnenkort behoefte aan verkeersregelaars, crowd management, grootschalig busvervoer of bijvoorbeeld een BHV-training voor uw medewerkers? Wij komen graag bij u langs om u hier meer over te vertellen en een offerte voor u op te stellen. Kies voor zekerheid en bel (038) 425 67 02 of mail naar contact@safetygroup.nl Graag tot ziens!