• menu

Zakelijk

U organiseert een (inter)nationaal congres, een grootschalig bedrijfsfeest waarvoor medewerkers uit het hele land moeten komen, u wilt met een groot gezelschap een evenement of festival bezoeken of deelnemen aan een manifestatie. Dan is VPN, onderdeel van de Safety Group, uw logische partner.

Wij hebben veel ervaring met hoogwaardig busvervoer naar evenementen. Wij weten hoe we uw gasten en relaties snel, veilig en efficiënt van en naar uw evenement kunnen ve
rvoeren. Zonder dat u er zich zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen er met onze kennis van planning en logistiek voor dat de bussen met uw passagiers in de goede volgorde, op de juiste tijd en plaats komen. U kunt zich dus rustig op uw gasten en uw eigen organisatie concentreren.
 
Kies voor zekerheid

Op basis van uw wensen stellen wij voor u een vervoersplan op. Hierbij houden we niet alleen rekening met het aantal benodigde touringcars, desgewenst nemen we ook de catering aan boord, signing, parkeren en
bijvoorbeeld ticketing mee in de planvorming. Zo krijgt u een compleet overzicht van wat er gebeuren gaat en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
VpN
Kijk voor alle informatie op
www.vervoersprojecten.nl